Известие

Collapse
No announcement yet.

Запотяват се прозорците ???

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Запотяват се прозорците ???

Здравейте ! Искам да питам някой знае ли дали моята Алфа 146 1.3 Боксер има въздушен филтър на копето ??? Защото днес в магазина ми казаха че има и струва 19 лв. .А аз си мислех че само колите със климатроник имат филтър а не със климатик . Питам защото много ми се запотяват страничните прозорци и задното стакло и си мисля че проблема е от този филтър
    Предварително ви благодаря )
    === Alfa Romeo 146 1.3 - Boxer 1996 г. ===

Ми аз доколкото знам всички с климатици и всякакви там системи имат филтър.Нямат тези без климати
    1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
    2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
    1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Първо цената от 19 лв е малко височка (освен ако не е някой спортен поленов филтър ) и второ не очаквай да спре да се поти въобще след смяната му Но подобрение би трябвало да има при всички положения. Нормално цената му е около 10-15 лв, ако не се лъжа
      _______
      146 JTD - ex
      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Е ако филтъра не е бил сменян от доста време, разликата ще е огромна заради пропускливостта на новия филтър
        Моя не беше сменян от около 5-6 месеца ама с тея мъгли няма да коментирам на какво беше заприличал.
        Иначе се разрови във форума.. толкова много има изписано за това изпотяване...
        Alfa Romeo 155 1.8TS
        Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Я да питам и аз ... не съм сменял досега филтър на купето (1 година) и като пуснах климатика преди седмица да пробвам нещо, замириса на изгнили листа възможно ли е да има общо и да го сменям ли и аз? с климатик съм, не климатроник
          Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

Първоначално публикувано от wasp
            Я да питам и аз ... не съм сменял досега филтър на купето (1 година) и като пуснах климатика преди седмица да пробвам нещо, замириса на изгнили листа възможно ли е да има общо и да го сменям ли и аз? с климатик съм, не климатроник
            Най-вероятно и самия филтър ти е загнил така че сменяй го веднага 10-12 лв. е в ТиН хубаво е ведъж в годината да се сменя
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Имам много изписано по темата. Използвайте търсачката

Comment

Working...
              X